Коломойський хоче приєднати до Дніпропетровської області Донецьку і Луганську?

Четвер, 1 травня 2014, 19:31

Дніпропетровська обласна держадміністрація заявляє про проведення 11 травня референдуму про входження Донецької та Луганської областей до складу Дніпропетровської області.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив виконуючий обов'язки заступника голови Дніпропетровської обладміністрації Борис Філатов , прередають Українські новини.

Філатов посилається на заяву Міжобласного ради територіальних громад Південного Сходу України.

"Створена сьогодні Міжобласний рада територіальних громад приступила до розгляду численних звернень голів органів місцевого самоврядування в Луганській і Донецькій областях до керівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації про включення конкретних районів і населених пунктів Донецької та Луганської областей до складу Дніпропетровської області", - сказано в тексті заяви.

Також у ній наголошується, що 11 травня у всіх населених пунктах Донецької та Луганської областей відбудеться референдум, на якому територіальні громади зможуть висловитися з приводу майбутнього українських регіонів.

Згідно з повідомленням, Дніпропетровська обладміністрація готова допомогти і взяти відповідальність за ситуацію в Донецькій і Луганській областях , а також взяти під свій контроль всі системи життєзабезпечення областей.

Нагадаємо, губернатором Дніпропетровської області є Ігор Коломойський. Раніше він запропонував винагороду за "зелених чоловічків".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News