Донеччанам пропонують приєднатися до "мирного Дніпропетровська"

Субота, 10 травня 2014, 16:47

Комітет патріотичних сил Донбасу закликає депутатів місцевих рад та всіх громадян Донецької області підтримати ініціативу про проведення референдуму щодо приєднання територіально-адміністративних одиниць регіону до стабільної і мирної Дніпропетровської області.

Про це йдеться в повідомленні комітету.

Дана пропозиція була озвучена у відповідь на "посилення дестабілізації в Донецькому регіоні і нездатність донецької влади зупинити відвертий розгул бандитизму і терору, який забирає сотні життів наших земляків".

"У Маріуполі, Слов'янську, Краматорську, на дорогах області, заблокованих блок-постами терористів, йде війна. Жертвами цієї війни стають не тільки політично активні патріоти України, а й підприємці, журналісти, священники і прості громадяни", - зазначили в комітеті.

У заяві також нагадали, що проросійські сили, які підтримуються організованими злочинними групами, розграбували арсенали зі зброєю і безконтрольно роздали його маргінальним і кримінальним елементам.

"На цьому тлі і за їхньою допомогою відбувається, по суті, рейдерське захоплення влади, кримінальний переворот, основною метою якого є заволодіння чужою власністю і встановлення контролю новоявлених "лідерів ДНР" над грошовими потоками регіону", - запевняють у комітеті.
 
У комітет патріотичних сил Донбасу підкреслюють, що донецькі еліти не здатні або не хочуть повернути ситуацію в законне русло, відновити порядок і стабільність.

"При цьому ми маємо приклад сусідньої Дніпропетровської області, де влада повністю контролює ситуацію, немає розгулу злочинності, своєчасно виплачуються зарплати і пенсії", - йдеться в заяві.

У зв'язку з цим, Комітет патріотичних сил Донбасу закликає всіх, хто "хоче повернення миру, стабільності і порядку, підтримати референдум про приєднання територіально-адміністративних одиниць Донецької області до Дніпропетровської області".
 
У повідомленні зазначено, що відповідна робота з організації референдумів проведена в декількох містах і районах області, які повинні стати "каталізаторами процесу повернення української державності, закону і порядку на територію Донецького регіону".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...