ЗМІ: Мародери у Маріуполі зайнялися побутовою технікою та коштовностями

Субота, 10 травня 2014, 19:39

У ніч на суботу в Маріуполі пограбували кілька торгових точок.

Про це повідомляє портал 0629 з посиланням на очевидців. За його даними, була здійснена спроба злому магазину побутової техніки, розташованого по пр. Леніна, 62.

Також невідомі зламали двері в кафе "Чорна кішка". Очевидці відзначають, що вночі пограбували і розтрощили магазин Алло Грант на Металургів, 60, ювелірний магазин "21 століття", магазин Алло на Варганова, а також "Талаковские колбасы" на Металургів.

 
 
 

"У місті орудує банда (...) - юнаки і дівчата віком до 20 років. Вони пересуваються на велосипедах, які також були викрадені з магазину на центральному ринку. Міліція взагалі не реагує, всі дзвінки переадресовуються в Донецьк, а там крім того, що приймають інформацію - допомогти нічим не можуть", - цитує портал слова маріупольців.

Раніше ЗМІ повідомляли, що в Маріуполі протягом ночі невідомі особи здійснили спроби пограбування трьох збройових магазинів

Крім того, група сепаратистів викрали БТР, який знаходився на території військової частини на пр. Нахімова. За словами очевидців, люди в масках виносили з частини ящики, імовірно зі зброєю або боєприпасами, і вантажили їх у машини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News