Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донбасі сепаратистам не усюди відкривають двері для ''референдуму''

Неділя, 11 травня 2014, 12:10

В Артемівську мер Олексій Рева заборонив проводити ''референдум'' у місті.

Про це повідомив журналіст Павло Канигін у своєму Facebook.

"В Артемівську – лише 14 працюючих дільниць, замість 40 під час нормальних виборів. Усі школи відмовили надати ''Донецькій народній республіці приміщення'', - зазначив він.

''У підсумку виділили (для ''голосування'')  приміщення – кілька ЖЕКів, індустріальний технікум, палац культури 'Піонер''… Бюлетені мають вигляд, наче їх вдома на принтері надрукували'', - зазначив він.

Окрім того видання Новости Донбасса повідомляє, що у Горлівці ректор місцевого вишу відмовився відкрити приміщення для бойовиків, щоб ті розмістили там "виборчу дільницю".

При цьому, за даними видання, керівники комунальних підприємств Донецької міськради пригнали людей голосувати на "референдум" сепаратистів.

За повідомленням кореспондента Новин Донбасу, який послався на повідомлення волонтерів у Красноармійську у зв'язку з тим, що місцева влада відмовилися надавати приміщення для проведення "референдуму" його організатори просто встановили намет біля місцевого ринку і проводять опитування населення там. Підійти і проголосувати може кожен бажаючий в будь-якій кількості.

Разом з тим мерія Донецька заявила, що повідомлення про примусове звезення працівників комунальних підприємств міста на голосування  "не відповідають дійсності".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування