Казанжи: Сценарій Одеської трагедії розробляли люди Януковича

Неділя, 11 травня 2014, 16:28

Сценарій кривавої трагедії в Одесі, яка сталася 2 травня, розробляли не в інтересах лише однієї Росії, це робили люди Януковича.

Про це заявила віце-губернатор Одеської області Зоя Казанжи в інтерв'ю Новій газеті.

"Це робили, як мені здається, люди Януковича, його сім'ї, відповідно до плану його повернення на престол. Устами Олега Царьова ця банда вже оголосила про те, що для нової країни вистачить і 8 регіонів, буде це Новоросія", - підкреслила Казанжи.

За її словами, враховуючи, скільки вивезли з країни грошей колишній президент Віктор Янукович і люди, наближені до нього, єдине, чого їм не вистачає зараз - своїй території.
 
"Думаєте, хтось у Росії став би витрачати гроші на те, щоб Одеса божеволіла, Донецьк і так далі? Облиште. У Януковича є гроші, і ось він їх витрачає, інвестує в своє повернення", - вважає віце-губернатор.

Казанжи також зазначила, що в цій ситуації президент Росії Володимир Путін підтримує Януковича, оскільки "будує Велику Росію", але оплачує це колишній український президент.

Крім того, вона підкреслила, що від цієї нестабільної ситуації отримують вигоди ще деякі політики.

"Дехто, у кого не виходить перемогти на виборах 25 травня і хто хоче їх зірвати, і навіть погрожують третьою майданівською революцією. На даному етапі взагалі складаються найдивовижніші тимчасові союзи. Адже це недавно ще здавалося неймовірним, а подивіться, як сходяться зараз інтереси Тимошенко, сім'ї Януковича і Путіна", - заявила Казанжи.

Як відомо, 2 травня в Одесі відбулися криваві сутички між антімайданівцями і прихильниками єдиної України. В результаті 48 осіб загинуло.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування