Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін висловиться про "референдуми", коли побачить "результати"

Понеділок, 12 травня 2014, 09:33

Президент Російської Федерації Володимир Путін сформулює своє ставлення до так званих "референдумів" на сході України після підрахунку голосів.

Про це заявив його прес-секретар Дмитро Пєсков, передає "Радіо Свобода".

"Враховуючи ведення реальних бойових дій, жителі змушені діяти за своїм планом, виходячи з реальної ситуації", - заявив Пєсков, додавши, що наразі щось "прогнозувати складно".

Прес-секретар Путіна також зазначив, що президент Росії не просив прихильників федералізації перенести референдум, а лише дав таку рекомендацію.

Речник російського президента також звинуватив Захід в упередженому ставленні до заяв Путіна і засудив підтримку нової влади в Україні.

"Для них головне – провести вибори і закрити юридичне питання про законність організованого ними перевороту", - сказав прес-секретар.

Як відомо, 11 травня у Донецькій та Луганській областях сепаратисти провели незаконний "референдум" щодо визначення статусу областей і проголошення там "народних республік".

Сепаратисти заявляють, що 89% громадян проголосували за державну самостійність самопроголошеної "Донецької народної республіки". Очікується, що результати так званих "референдумів" оприлюднять у понеділок вдень.
 
Відповідно до українського законодавства, таке опитування незаконне, не має юридичної сили і його проведення не визнає ЄС, США, ОБСЄ та більшість країн світу. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування