У Львові свободівці побилися з автономними націоналістами через Сех

Понеділок, 12 травня 2014, 15:25

У Львові сталася бійка між прихильниками і опонентами глави Львівської обладміністрації Ірини Сех.

Про це повідомляє УНІАН.

Участь в акції взяло близько 200 активістів "Автономного опору", "Варти", ГО "Рабів до раю не пускають", "Дорожнього контролю", які скандували "Ганьба!", "Геть "Свободу" зі Львова!".

Також на площі біля ОДА зібралося близько 200 представників ВО "Свобода", які ініціювали акцію в підтримку губернатора Сех і скандували "За Сех!", "Автономи - роги Путіна!".

Між учасниками обох акцій виникли суперечки, які переросли в зіткнення. Працівники міліції створили кордон, яким розділили мітингувальників.

Сех у свою чергу запросила журналістів в ОДА і заявила, що вона погоджується піти у відставку після президентських виборів. Вона підкреслила, що готова діяти в конституційному полі і звільнити одну з займаних посад, як цього вимагає українське законодавство, і подати у відставку з посади голови Львівської ОДА після проведення президентських виборів.

Як відомо, Ірина Сех, яка є головою Львівської обласної організації ВО Свобода та є депутатом ВРУ від цієї політисили, зараз займає посаду голови Львівської ОДА.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування