Ющенку не сподобалося, що його не запросили на ''круглий стіл''

Вівторок, 13 травня 2014, 22:13

Відсутність третього президента України Віктора Ющенка у списку запрошених на загальнонаціональний "круглий стіл" може свідчити про неготовність влади почути справедливу критику.

Про це заявила прес-секретар політика Ірина Ванникова.

"Ініціативу проведення загальнонаціонального круглого столу в поточній надзвичайної політичної ситуації можна тільки вітати як єдиний дієвий демократичний механізм її вирішення. Однак, дивує, що в коло запрошених рішенням в. о. президента України та голови Верховної Ради Олександра Турчинова не включили третього резидента України Віктора Ющенка", - сказала вона.

За словами Ванникової, виключення Ющенка зі списку запрошених на "круглий стіл" може свідчити про те, що його ініціатори "поставили свої персональні політичні інтереси і зведення рахунків вище інтересу порятунку країни", і виглядає це так, що "політики не готові почути правду і аргументовані оцінки своїх прорахунків".

"Дії української влади не можна оцінити як ефективні. Після Майдану людей обурює безпорадність політиків, які не готові реалізувати ті можливості, які зараз з'явилися у країни. Всі бачать, що влада здала Крим і готова здати східні області", - сказала прес-секретар політика.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...