У Порошенка просять кандидатів із низьким рейтингом знятися з виборів

Середа, 14 травня 2014, 12:36

Штаб Петра Порошенка закликає кандидатів у президенти, чий рейтинг не перевищує 3-5% голосів, підтримати того кандидата, який може виграти вибори в першому турі.

Про це заявив керівник виборчого штабу кандидата Петра Порошенка Віталій Ковальчук на прес-конференції в Києві.

За його словами, важливо, щоб вибори президента пройшли в один тур, щоб у "період війни" країна якнайшвидше отримала головнокомандувача військ.

"Ми звертаємося до тих кандидатів, які підтримують демократичні цінності, але чий рейтинг не перевищує 3-5%, закликати проголосувати за того кандидата, який може виграти в першому турі", - сказав Ковальчук, повідомляють "Новости Донбасса".

"Ми сподіваємося, що Порошенко здобуде перемогу вже в першому турі й в Україні буде обраний президент. І це буде оголошено, принаймні, не пізніше 26 чи 27 травня", - цитує Ковальчука "Інтерфакс-Україна". 

Як відомо, раніше команда Порошенка закликала кандидата в президенти від "Батьківщини" Юлію Тимошенко знятися з виборів заради перемоги єдиного кандидата від демократичних сил, але екс-прем'єр відмовилася. 

Згідно з результатами останніх соціологічних опитувань, Порошенко лідирує серед кандидатів у президенти за підтримкою виборців. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...