Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харківського сепаратиста Долгова знову постановили затримати

Середа, 14 травня 2014, 15:58

У Харкові суд постановив затримати для приведення до суду організатора та учасника проросійських мітингів Костянтина Долгова для обрання міри запобіжного заходу.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу прокуратури Харківської області.

Долгова лише 8 травня випустили під заставу, яку сплатив лідер руху "Юго-Восток", народний депутат Олег Царьов.

"За клопотанням слідчих та процесуальних керівників Київський районний суд міста Харкова 13 травня виніс ухвалу про затримання громадянина Долгова з метою приводу до суду щодо вирішення питання про обрання запобіжного заходу", - повідомили у прокуратурі.

У відомстві зазначили, що Долгов не з’явився 12 та 13 травня на судове засідання, де йому мали обрати міру запобіжного заходу в виділеній в окреме провадження справі за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Попри заборону покидати межі Харкова, 13 травня Долгов написав у себе в Facebook, що провів у Криму, в Сімферополі, прес-конференцію на тему: "Жодної федералізації України – тільки Новоросія!". Інформацію з даної прес-конференції також розміщували місцеві ЗМІ.

Костянтин Долгов і Кирило Белошицький у Криму. Фото з Facebook Долгова

Долгова затримали 19 квітня за підозрою у причетності до підпалів банкоматів "ПриватБанку" в Харкові. Суд обрав йому міру запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою строком на два місяці та визначив заставу в розмірі 609 тис. грн.

7 травня Апеляційний суд Харківської області залишив без зміни міру запобіжного заходу Долгову, однак зменшив розмір застави з 609 тис. грн до 365 тис. грн.

8 травня за Долгова була внесена застава й він був відпущений із СІЗО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...