Міноборони: під Староварварівкою захопили в полон терористів, втрат немає

Четвер, 15 травня 2014, 12:18

Внаслідок операції, проведеної ввечері 14 травня в Олександрівському районі Донецької області, захоплені 3 бойовиків, втрат серед військових та цивільних немає.

Про це повідомляє Міністерство оборони.

Інформацію про бандформування силовики отримали "від небайдужих місцевих жителів". На околиці села Староварварівка (30 км від Краматорська) відбувся бій між українськими військовими та групою терористів, які засіли в сосновому лісі.

"Операція пройшла успішно. Поранених та загиблих серед військовослужбовців Збройних Сил України немає. Натомість військові захопили 3 терористів, у одного з них вилучили ручний протитанковий гранатомет", - йдеться в повідомленні.

Розповсюджувані сепаратистами чутки про те, що українські військові начебто стріляли у мирне місцеве населення, в Міноборони спростовують.

"Ці заяви не відповідають дійсності, насправді під час проведення операції зі знищення збройного бандформування жодна цивільна особа не постраждала", - підкреслюють у відомстві.

Раніше 15 травня керівник групи "Інформаційний супротив" Дмитро Тимчук повідомив, що під Староварварівкою починається фінальний етап операції українських силовиків проти проросійських терористів.

За його словами, населений пункт, у якому засіло угруповання терористів, силовики взяли в кільце. Серед останніх нібито вже є поранені, загиблих немає, кілька терористів знищені.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News