Тимчук: Російські війська підтягуються до кордону Луганської області

П'ятниця, 16 травня 2014, 11:12

Росія готова найближчим часом увести війська в Україну, повідомляє Інформаційний супротив.

Про це в своєму Facebook написав керівник групи ІС Дмитро Тимчук.

За його словами, командири російських частин одержали вказівку перебувати в готовності до проведення "миротворчої операції" на території України.

За оперативним даними групи, російські війська, що перебувають в 100-км зоні від держкордону з Україною, підтягуються до кордони напроти Луганської області.

Тимчук також повідомив, що в Криму українських військових, які зрадили присязі й перейшли на службу в російську армію, відправляють служити на Кавказ.

"У Криму почався масовий процес відправки до нових місць служби колишніх українських військовослужбовців, що виявили бажання служити в Збройних силах Росії. Зокрема, перебіжчиків відправляють продовжувати службу в російських військових частинах у Кавказькому регіоні – в основному в Дагестані", - повідомив Тимчук.

"У той же час, іде призов на термінову службу юнаків у Криму. Згідно з прийнятим в Росії екстериторіальним принципом проходження строкової служби, кримчан відправляють служити в далекі регіони РФ – в основному на Далекий Схід", - додав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News