До псевдокабміну сепаратистів увійшли люди, близькі до "регіоналів"

П'ятниця, 16 травня 2014, 20:04

У самопроголошеній ДНР сепаратисти домовилися між собою про посади у своєму кабінеті міністрів, до якого увійшли системні донецькі функціонери.

Так департамент зі зв'язків з громадськістю очолила Олена Блоха, яка є помічником секретаря Донецької міськради Сергія Богачова, редактор офіційної газети міськради. Саме Богачов першим став залякувати мешканців Донецької області, що їх нібито їде захоплювати ''Правий сектор''.

У контрольно-ревізійне управління в ДНР поставили Ігоря Бєліка, який очолює Контрольно-ревізійний відділ в Донецьку.

Перший віце-прем'єр псевдоуряду - Андрій Пургін, який раніше очолював сепаратистську організацію, що була заборонена судом за екстремізм.

Пургін

Псевдо-віце-прем'єр з економіки - Семенов Олександр Олександрович. Він разом  з керівником головного управління благоустрою та комунального обслуговування Донецької міськради Костянтином Савіновим з 2010 року володіє компаніями Лайтгруп та Ландорра. Лайтгруп з 2010 року зібрала підрядів на 5,03 млн грн.

Віце-прем'єр з соціальної політики - Калюський Олександр Олександрович, "Міністерство" економічного розвитку - Підгорний Володимир Васильович.

"Міністерство" палива та енергетики - Грановський Олексій Іванович - керівник апарату міської організації Партії регіонів, який координував "тітушек" під час Майдану у Донецьку, а також возив їх у Маріїнський парк до Києва.

''Міністерство'' фінансів - Матющенко Катерина Сергіївна, ''Міністерство'' з податків та зборів - Савченко Петро Олексійович, ''Мінбудівництва'' та архітектури  - Яблонський Петро Іванович.

"Міністерство" інформації та масових комунікацій очолив Хряков Олександр Віталійович, який став відомий в Україні через те, що він назвав журналістку "незрозумілим чмом" і жестами показав, як треба вдарити її головою об підлогу.

Хряков

''Мінтранс" очолив Сидельников Олександр Вікторович, ''Мінзв'язку'' - Хардиков Микола Миколайович, ''Міністерство'' вугільної промисловості - Івакін Ігор Васильович, ''Міністерство'' охорони здоров'я - Щербаков Костянтин Сергійович, ''Міністерство'' культури - Вороніна Наталія Іванівна, яка є дизайнером, учасниця Donetsk Fashion Days .

''Міністерство'' спорту і туризму - Мішин Михайло Вікторович, який раніше був заступником голови Комітету з фізкультури та спорту Макіївської міськради.

''Міністерство'' сільського господарства та продовольства - Синяговський Юрій Миколайович, ''Міністерство'' ЖКГ - Розсадніков Валерій Якович, ''Генеральний прокурор'' - Гринюк Дмитро Михайлович, який раніше в 2012 році обіймав посаду в. о. прокурора Кіровського району м. Донецька.

''Військовий комендант Донецька'' - Захарченко Олександр Володимирович командир донецького підрозділу руху "Оплот", саме його люди у квітні захопили і взяли під охорону Донецьку міську раду, пише про нього Остров.

''Міністерство'' юстиції - Писаренко В'ячеслав Вікторович, ''Міністерство'' оборони - Стрєлков Ігор Іванович, а точніше Ігор Гіркін, який є громадянином Росії.

''Міністерство'' внутрішніх справ - Ковальчук Олег Анатолійович, який раніше був начальником Луганського міського управління Головного управління МВС України в Луганській області.

''Глава служби безпеки'' - Ходаковський Олександр Сергійович, можливо, що це керівник "Патріотичних сил Донбасу", колишній командир спецпідрозділу "Альфа".

''Міністерство'' праці та соціальної політики - Лягін Роман Вікторович, сепаратист, який займався підрахунком голосів на псевдореферендумі.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування