Бойовики на Луганщині викрали у рятувальників дві БДРМ

Неділя, 18 травня 2014, 14:11

У Сєвєродонецьку та Лисичанську невідомі у камуфляжі викрали  у Державних пожежно-рятувальних частин броньовані розвідувально-дозорні машини.

Про це йдеться у повідомленні управління МВС в Луганській області.

''17 травня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернувся з заявою 42-річний начальник пожежно-рятувальної частини та повідомив, що о 13:30 15 невідомих чоловіків у камуфльованому одязі, озброєні автоматичною зброєю  заволоділи броньованою розвідувально-дозорною машиною радіохімічної розвідки, яка знаходилася в неробочому стані (без палива та акумуляторної батареї)'',- йдеться у повідомленні.

Даний факт зареєстровано, вживаються заходи щодо розшуку транспортного засобу та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Окрім того 17 травня до Лисичанського міськвідділу міліції звернувся з заявою 37-річний в.о. начальника Державної пожежно-рятувальної частини та повідомив, що о 16:45 четверо невідомих чоловіків у камуфльованому одязі, озброєні автоматичною зброєю, з території частини заволоділи броньованою розвідувально-дозорною машиною радіохімічної розвідки.

''Даний факт занесений до ЄРДР за ч. 3 ст. 289 КК України. Уживаються заходи щодо розшуку транспортного засобу та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення'', - зазначили в МВС.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування