У Краматорську – АТО, постачання газу і води - з перебоями

Неділя, 18 травня 2014, 20:37

В результаті бойового зіткнення на в'їзді в Краматорськ з боку Слов'янська було пошкоджено газопровід низького тиску, який живить найбільший селище міста - Ясногірку.

Про це повідомив заступник міського голови Андрій Безсонний, повідомляє місцеве видання OBS.in.ua.

''Велика кількість городян залишилася без газопостачання. Зважаючи на складність обстановки, ремонтна бригада до місця пошкодження прибути не може. Вночі ремонтні роботи проводитися не будуть. Найімовірніше, ремонтники візьмуться лагодити ушкодження вранці у понеділок, 19 травня'', - наголошується в повідомленні.

Водночас після бойових дій в багатоповерховому секторі Краматорська також стала зникати вода.

У соціальних мережах з'явилася інформація про те, що причиною цьому став снаряд, що потрапив в очисні споруди водоканалу.

Однак Безсонний заявив, що інформація про пошкодження не відповідає дійсності.

За його словами, причина перебоїв з водою пов'язана з початком заповнення системи в старій частині Краматорська після ранкового відключення.

В результаті бойових дій  отримав значні пошкодження торговий павільйон в мікрорайоні "Станкострой".

Також видання повідомляє, що в районі Критого ринку та прилеглих до нього житлових кварталах Краматорська вдень було чути безладну стрілянину. Її причини, хто і по кому стріляв - не відомо, однак соціальні мережі рясніють повідомленнями про те, що кулі влипає в стіни багатоповерхівок і залітали у вікна квартир городян. 

Інформації про постраждалих та загиблих немає.

На вул.Орджоныкадзе у Краматорську снаряд потрапив у зупинку, ніїхто не постраждав.
Фото @Sloviansk
 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування