Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Краматорську не ходить жоден транспорт

П'ятниця, 2 травня 2014, 13:29

У п'ятницю в Краматорську (Донецька область) тимчасово призупинено рух усіх видів громадського транспорту, повідомляє сайт Краматорск.info.

"У зв'язку із загостренням ситуації в регіоні влада Краматорська повідомляє про те, що сьогодні, 2 травня, в місті тимчасово призупинено рух усіх видів громадського транспорту", - сказано у зверненні до жителів міста, розміщеному на сайті.

Крім того, повністю припинено автомобільне сполучення зі Слов'янськом та залізничний рух через станцію Краматорськ.

"Залізничний рух через станцію Краматорськ також повністю зупинено на всіх напрямках. Міжміські автотранспортні перевезення зі станції Краматорськ сьогодні також здійснюватися не будуть", - сказано в повідомленні.

Громадян просять зберігати спокій, не піддаватися паніці і, по можливості, залишатися вдома.

Як відомо, у п'ятницю міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що о 4.30 розпочалася активна фаза антитерористичної операції в районі Слов’янська-Краматорська.

Залізничне сполучення в зоні АТО буде перекрито протягом найближчої години, рух по дорогах у районі Слов'янська обмежать до мінімуму.

"Йде справжній бій з професійними найманцями. Терористи не гребують вести вогонь, ховаючись за мирними мешканцями Слов'янська, з житлових багатоквартирних будинків", - заявив Аваков.

Також він попросив жителів Слов'янська і Краматорська не виходити на вулиці і бути обережними біля вікон.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування