В НАТО готові направити в Україну радників

Вівторок, 20 травня 2014, 11:28

Представники країн-членів НАТО готові направити в Україну радників для допомоги вітчизняному Міноборони.

Про це йшлося на засіданні спільної робочої групи Україна – НАТО з питань воєнної реформи високого рівня 19 травня у Брюсселі, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

Представники України, серед яких був і секретар Ради нацбезпеки й оборони України Андрій Парубій, окреслили зокрема ситуацію з безпекою в Україні та армії, а також хід проведення антитерористичної операції на сході нашої держави.

Представники альянсу у свою чергу відзначили готовність до подальшої інтенсифікації співробітництва з Україною у вирішенні кризи та  реформуванні національного сектору безпеки й оборони.

"Представники країн-членів НАТО повідомили про готовність направити радників у спільно визначених сферах, які надаватимуть консультативно-дорадчу допомогу Міноборони та іншим структурам в ході їх реформування відповідно до сучасних стандартів", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, Парубій у Брюсселі заявив, що частина допомоги, яку Україні виділили країни-члени НАТО, вже перебуває на українському кордоні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування