Бойовики викрали співробітників "Конті", які вийшли на страйк

Вівторок, 20 травня 2014, 13:17

Вранці 20 травня директора логістичного центру компанії "Конті" і його заступника сепаратисти викрали представник терористичної організації "ДНР".

Про це повідомляє Новости Донбасса з посиланням на представників "Конті"

За даними ЗМІ, близько 10 ранку до логістичного центру компанії під'їхали 2 автомобілі з озброєними людьми, які забрали з собою директора логістичного центру та його заступника.

Невідомі представилися членами "ДНР" і заявили, що не згодні із запланованим страйком, в якому також будуть брати участь співробітники "Конті".

17:37. У самій компанії озвучили дещо іншу версію події.

"Під час мирної демонстрації біля логістичного центру "Конті" в Макіївці сталося збройне захоплення двох співробітників компанії. Директор логістичного центру та його заступник були вивезені в невідомому напрямку", - йдеться в тексті звернення гендиректора Конті Андрія Родіонова.

За його словами, через кілька годин після захоплення в результаті переговорів співробітники були звільнені, вони почувають себе нормально.

Крім того, повідомляється, що на фабриці в Костянтинівці співробітникам силою завадили здійснити гудок в знак протесту.

Як відомо, в Донецькій області на найбільших підприємствах регіону почався попереджувальний страйк проти насильства і сепаратизму. До його проведення напередодні закликав олігарх Ринат Ахметов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування