У МВС спростували слова Царьова: спалено лише гараж

Середа, 21 травня 2014, 11:17

У МВС заперечують, що невідомі спалили дім народного депутата, лідера сепаратистів Олега Царьова, уточнюючи, що спалено лише гараж. 

Про це сказано у повідомленні ГУ МВС у Дніпропетровській області.

"Сьогодні вночі до будинку у с. Старі Кодаки Дніпропетровського району області, що належить одному з народних депутатів України, увірвалися 7-8 (точна кількість встановлюється) чоловіків у камуфляжному одязі та підпалили гараж й автомобіль, що знаходився у ньому", - сказано у повідомленні МВС.

Інформація про стрілянину у будинку надійшла від місцевих мешканців. Працівники міліції, що виїхали на місце події, з’ясували обставини нападу на будинок.

Як зазначили у МВС, 21 травня о 2:45 до воріт дому під’їхало два автомобіля, з яких вискочили люди із закритими масками обличчями.

Вони перелізли через паркан, здійснили один постріл з невстановленої зброї та проникли до будинку охорони, який знаходився на подвір’ї.

"Налякавши охоронця зброєю, схожою на автомат Калашникова, вони виштовхали його з будинку, наказали лягти на землю, розбили вікна та потрапили до підземного гаражу. Після цього нападники підпалили помешкання з автомобілем та залишили місце злочину", - сказано у повідомленні МВД.

В результаті підпалу автомобіль та приміщення загальною площею 25 кв. метрів згоріло повністю.

Постраждалих внаслідок пожежі немає. Евакуація не проводилась. На місці події працює криміналістична лабораторія Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС в області.

За даним фактом слідчим відділом Дніпропетровського райвідділу відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна).

За скоєне зловмисникам загрожує позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

Як відомо, раніше лідер сепаратистського руху "Юго-Восток" Олег Царьов заявив, що цієї ночі спалили його дім у Дніпропетровську.

Фото зі сторінки Олега Царьова в Facebook 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News