Лідер луганських терористів вирішив обзавестися "парламентом"

Середа, 21 травня 2014, 12:07

Лідер луганських бойовиків Валерій Болотов після повернення з Росії, де розповів, що управляти тепер буде особисто він і його "парламент".

Про це він заявив, читаючи промову у Луганську у вівторок ввечері.

Він визнав, що його бойовики не вміють керувати, "нас цьому не вчили".

"У нас є два шляхи. Перший - розтринькати нашу республіку в дискусіях про легітимність створюваних органів влади. Другий - невідкладно приступити до створення системи управління", - сказав він.

Провести хоч якісь "вибори" Болотов пообіцяв, "як тільки вийдемо з режиму НС", додавши, що вони обов'язково будуть дуже демократичними.

До цього він пропонує просто створити "Верховну рада" з числа громадських активістів і депутатів облради, які підтримали його терористичну організацію.

Створити цей "легітимний" орган, який ще має сформувати "уряд", і привести їх до присяги на площі Болотов хоче вже у середу.

"Ті, хто увійде до раду і уряд, повинні пам'ятати, що їх діяльність буде проходити під пильною увагою тих, кому вони присягнулися на вірність", - попередив лідер бойовиків.

На запитання журналістів, як буде формуватися "уряд", Болотов сказав, що у них, виявляється, "вже є парламент", який і займеться цим питанням.

Водночас, сказати, хто входить в цей "парламент", не зміг навіть сам лідер бойовиків.

На питання про передбачувану форму правління Болотов відповів: "Ну як, парламент і я".

Як відомо, раніше повідомлялося, що Болотов отримав поранення і виїхав до Росії.

У суботу, 17 травня, він з боєм прорвався назад в Україну.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування