Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Представник ОБСЄ закликав українців захистити результат виборів

Середа, 21 травня 2014, 14:22

Спеціальний представник голови ОБСЄ посол Вольфганг Ішингер висловив задоволення результатом круглих столів національної єдності.

Про це він сказав на черговому засіданні круглого столу в середу.

"Як представник міжнародного співтовариства я дуже вражений, що наша серія круглих столів вже дала перший відчутний результат... Це демонструє, що такий широкий і відкритий діалог може серйозно допомагати ситуації в ситуації, коли країна вже наближається до фінального етапу президентських виборів", - сказав Ішінгер .

Посол також звернувся до українців із закликом: "Будь ласка, захистіть демократичні процеси в цій країні і процес виборів, які заплановані на цю неділю".

Він також сказав, що у Відні був підписаний меморандум під головуванням ОБСЄ, де українські та російські журналісти домовилися сприяти об'єктивному висвітленню подій в Україні і протидіяти пропаганді.

"Ми всі знаємо і це не є унікальним для України, що правда часто є першою жертвою конфлікту. Давайте будемо працювати разом, спільно, для того, щоб правда перемогла", - сказав Ішінгер .

"Я впевнений, що це сприятиме створенню консенсусу в суспільстві і сприятиме проведенню мирних президентських виборів у цій країні", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...