Тимошенко вимагає від Порошенка дебатів і порівнює із Януковичем

Четвер, 22 травня 2014, 15:04

Кандидат в президенти України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко наполягає на проведенні прямих дебатів з головним опонентом по виборчій кампанії Петром Порошенком.

Про це йдеться у її заяві, розміщеній на сайті Тимошенко.

"Я не знаю, прийде чи не прийде завтра (на дебати – ред.) Петро Порошенко. Але я можу вам твердо сказати, що я прийду. В мене не має питань, на які я не могла би відповісти перед вашими очима", – сказала Юлія Тимошенко сьогодні під час зустрічі з мешканцями міста Прилуки Чернігівської області.

Лідер партії "Батьківщина" зазначила, що один з телеканалів тричі запрошував на прямі дебати її та Петра Порошенка, як кандидатів, які потенційно виходять у другий тур виборів.

"Жодного разу мій опонент не прийшов на дебати. Як ви думаєте, чому він не прийшов на дебати? Це – страх, страх відповісти на дуже важливі для суспільства питання", – вважає вона.

Тимошенко нагадала, що під час попередньої виборчої кампанії тодішній кандидат в президенти Віктор Янукович теж уникав прямої дискусії з опонентами.

"Тоді він теж не з’явився на дебати, там стояв пустий стілець, і я півтори години спілкувалася не з Януковичем, як з кандидатом в президенти, а зі стіною і відеокамерою.

Це було дуже важливим моментом, бо йому не можна було виходити в прямі дебати, він не мав навіть шансу відповісти хоча б на одне питання", - сказала Тимошенко.

"Не можна так будувати країну. Сьогодні, коли ми говоримо про нові вибори, ці вибори будуть відповіддю на питання – отримають клани реванш чи ні. І сьогодні свого головного опонента Петра Порошенка я також за законом хотіла би бачити на дебатах", – заявила Юлія Тимошенко.

Як відомо, раніше на Першому національному відбулося жеребкування щодо участі у "проекті "Національні дебати".

Як визначив жереб, останньою трійкою, що дебатуватиме напередодні виборів, будуть Юлія Тимошенко, Сергій Тігіпко та Валерій Коновалюк.

Дебати із ними відбудуться 23 травня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...