Ярош: Донбас уже чекає, щоб прийшов "Правий сектор" і навів лад

Четвер, 22 травня 2014, 17:20

Лідер партії "Правий сектор" Дмитро Ярош заявив, що представники його організації беруть участь у діяльності батальйонів територіальної оборони у східних регіонах України.

Про це він сказав на брифінгу у четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

"Наші бійці, які зараз є у складі батальйонів територіальної оборони саме в Донецькій, Харківській, Дніпропетровській областях, не мають практично жодних проблем, пов'язаних з тим, що їх хтось там ненавидить, погано до них cтавиться", - сказав Ярош.

За його словами, останнім часом можна відзначити тенденцію певного "психологічного перелому" на Донбасі.

"І ті люди, які нещодавно з певною симпатією ставилися до терористів і сепаратистів, тепер вже таких симпатій не висловлюють. Ми постійно отримуємо інформацію про те, що на Донбасі вже кажуть: "Коли ж прийде "Правий сектор" і нарешті наведе порядок в Донецькій області?", - наголосив він.

Водночас Ярош спростував інформацію про те, що "Правий сектор" розгорнув партизанський рух у східних регіонах.

"Правий сектор" не розгортав партизанського руху. Ми говоримо про те, що, наприклад, у тому ж Криму, де ситуація дуже складна, як варіант повернення Криму до складу України може бути розгорнуто партизанський рух", - сказав він.

Лідер "Правого сектора" також поінформував, що мережа організацій, що існує в східних регіонах, наприклад, постачає розвідувальну інформацію українським силовим структурам.

Ярош також поінформував, що періодично сам виїжджає таємно в східні регіони.

"Закриті виїзди в Донецьку область я роблю, і часто зустрічаюся з різними людьми", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування