Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов закликав українців прийти на вибори

П'ятниця, 23 травня 2014, 10:42

Виконуючий обов'язки президента Олександр Турчинов закликав українців проголосувати на виборах 25 травня.

Про це йдеться у його зверненні, оприлюдненому у п'ятницю.

"Останні три місяці наші вороги робили все можливе, аби дестабілізувати ситуацію в країні і зірвати виборчий процес. Але українці виявилися сильнішими та мудрішими", - зазначає Турчинов.

За його словами, "влада зі свого боку робила все можливе, щоб не дати зірвати вибори, щоб виборча кампанія відбувалась чесно та прозоро, без використання адміністративного ресурсу та тиску на виборців, для того, щоб забезпечити можливість всіх українців обрати собі гідного президента".

"Сьогодні ми будуємо нову європейську країну, фундамент якої заклали мільйони українців, які довели, що здатні захистити свій вибір та свою країну. Ми вже ніколи не допустимо, щоб нас позбавили свободи та незалежності, а нашу Україну перетворили на частку пострадянської імперії", - каже в.о. президента.

"Зараз ми створюємо боєздатну армію, розпочали реформувати правоохоронну систему та судову владу, і закладаємо основи нової економічної моделі нашої країни", - додає він.

На думку Турчинова, "виборами 25 травня, обравши президента, ми завершимо формування в Україні легітимної відповідальної влади. Ми завершимо цементування фундаменту нашої держави".

"Я прошу кожного з Вас прийти на виборчу дільницю і проголосувати за того кандидата, якому Ви довіряєте", - закликає глава держави.

"Пам‘ятаймо: майбутнє України сьогодні залежить від громадянської позиції кожного. Нехай Господь благословить Україну, нехай Господь благословить Вас та Ваші родини", - резюмує він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...