Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Сході проблеми зі зв'язком - пошкодили канал Укртелекому

П'ятниця, 23 травня 2014, 14:27

На Донеччині, в районі села Карлівка Мар’їнського району, пошкоджено магістральний канал зв’язку "Укртелекому".

Про це повідомляє прес-служба ДАІ області.

"У зв’язку з цим, у  центрах надання послуг ДАІ Донецької області неможливо провести будь-які операції - не працює національна автоматизована інформаційна система", - йдеться в повідомленні.

Громадянам, яким все-таки необхідно здійснити операції пов’язані з використанням автотранспортних засобів, в автоінспекції радять звертатися до інших обласних підрозділів надання послуг ДАІ.

Інформацію про проблеми зі зв'язком підтверджують в самому "Укртелекомі".

"ПАТ "Укртелеком" повідомляє про тимчасові труднощі в наданні телекомунікаційних послуг, зокрема, IP-послуг – широкосмугового доступу до мережі Інтернет, вхідних і вихідних дзвінків міжміського і міжнародного зв'язку, для абонентів Донецької та Луганської областях. Послуги місцевого зв'язку всередині даних областей збережені", - повідомляється на сайті компанії.

"Труднощі в роботі послуг викликані діями сторонніх сил, внаслідок яких були пошкоджені лінії зв'язку ПАТ "Укртелеком". Деталі інциденту уточнюються", - розповіли в її прес-службі.

Щодо строків ліквідації пошкодження інформації немає, в Укртелекомі запевняють, що роблять все можливе для стабілізації цієї ситуації.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...