Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Горлівці викрадають людей, вимагаючи в рідних викуп

П'ятниця, 23 травня 2014, 16:05

У Горлівці троє невідомих понад добу протримали в полоні 29-річну доньку місцевого підприємця, вимагаючи в батьків викуп у розмірі 150 тисяч доларів.

Їй вдалося врятуватися, самостійно вибравшись із покинутого дому в Калинівці, повідомляє Gorlovka.ua.

Як розповіла мама дівчини, викрадачі не знущалися з заручниці (у неї залишилися тільки подряпини на обличчі й колінах), але випитували в неї імена інших заможних людей у Горлівці  

За словами жінки, її донька поверталася додому, за традицією залишила автомобіль на стоянці в житломасиві Сонячний, а вже за кілька метрів до неї під'їхала машина й троє в масках заштовхали дівчину всередину. Потім на телефонний номер матері надійшов дзвінок із пропозицією про викуп.

"Ми підняли всіх, кого знаємо. Учора протягом дня перевіряли всі машини й будинки. Зверталися до представників Донецької народної республіки й вони теж приєдналися до пошуку, оскільки, за їхніми словами, у Горлівці кожен бандит натягає маску на обличчя й тим самим кидає тінь на ДНР", - сказала мама дівчини. 

Їй донька розповіла, що викрадачами були троє людей, одині з них кавказької національності.

Після того як у місті почалися масові перевірки, злочинці злякалися, зав'язали очі й руки дівчині й відвезли її в занедбаний будинок у Калинівці. 

"Їй дивом удалося розв'язатися. Якимось предметом розбила вікно й вилізла з дому. На вулиці зустріла чоловіка, з телефону якого вона набрала мені й ми швидко приїхали", - додала мама викраденої. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування