Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС взяло під охорону виборчі дільниці у 12 областях. Рятувальники напоготові

Субота, 24 травня 2014, 12:59

Міністерство внутрішніх справ взяло під охорону окружні та дільничні виборчі комісії в 12 областях.

Про це в ході брифінгу заявив начальник департаменту цивільної безпе ки МВС Володимир Гриняк, повідомляють Українські новини.

"12 областей повністю взято під охорону, також взяті під охорону окружні виборчі комісії і всі дільничні виборчі комісії в цих 12 областях, і забезпечується охорона громадського порядку", - заявив Гриняк. 

Правопорядок у громадських місцях міст та районних центрів забезпечують майже 12 тис. працівників міліції та 17,5 тис. представників громадськості.

За його словами, триває процес доставки бюлетенів: "Повністю бюлетені завезено на дільниці в Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Чернігівській областях та місті Києві".

Ситуація в областях повністю контрольована, додав він.

Гриняк також повідомив, що в Донецькій області створено 22 виборчкоми, у Луганській - з 12 окружкомів не працюють 8.

Разом з тим Держслужба з надзвичайних ситуацій перейде на посилений режим несення служби в період з 23 по 26 травня.

Про це заявив директор департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДержНС Григорій Марченко.

За його словами, кількість особового складу рятувальників буде подвоєно і складе 15 тис. осіб, також буде подвоєно кількість техніки - до 3 тис. одиниць.

Також Марченко підкреслив, що на кожній виборчій дільниці по всій території України в т.ч. у Донецькій та Луганській областях, крім Республіки Крим, будуть облаштовані пожежні пости, які будуть забезпечувати пожежну безпеку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування