Кличко проголосував з надією, що вибори завершаться у першому турі

Неділя, 25 травня 2014, 13:11

Лідер "УДАРу" Віталій Кличко проголосував на виборах президента, мера Києва та депутатів Київради та висловив сподівання, що 25 травня буде поставлено крапку у виборчій кампанії.

Про це політик заявив на виборчій дільниці після голосування, повідомляє прес-служба партії УДАР.

"Сподіваюся, що сьогодні ми поставимо крапку у виборчій кампанії, і в першому турі буде зрозуміло, хто стане президентом. Від вертикалі влади залежить стабілізація ситуації в країні. Тому сьогоднішній день вкрай важливий", - заявив Кличко.

Також лідер "УДАРу" розраховує, що на цих виборах не буде маніпуляцій і фальсифікації результатів голосування. "Якщо знову будуть прецеденти маніпуляції, то це може призвести до соціального вибуху", - сказав Кличко, повідомляє "Інтерфакс-Україна" .

Кличко вважає, що навіть ті, хто сьогодні хотів би маніпулювати результатами виборів, замислюватимуться про те, що це може погано для них закінчитися. 

На виборчу дільницю Віталій Кличко прийшов з дружиною Наталею та братом Володимиром. Родина Кличків більше години стояла в черзі на виборчій дільниці. Протягом цього часу Віталій Кличко спілкувався з киянами.

Усі фото - Артем Жартовський
 
 
 
 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування