Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкін визнав: У ПР не буде "гідного результату"

Неділя, 25 травня 2014, 13:47

Кандидат у президенти України від Партії регіонів Михайло Добкін проголосував на позачергових виборах глави держави в неділю у Харкові.

Політик прибув на виборчу дільницю в школі №138 в супроводі керівника своєї публічної кампанії Романа Шаповала і прес-секретаря Вікторії Маренич, - пише Інтерфакс-Україна.

Відповідаючи на запитання журналістів, Добкін сказав, що голосував за мир і спокій в країні.

"За інформацією, яку отримує наш штаб з Донецької та Луганської областей, вибори там проходять украй напружено, незважаючи на те, що багато людей виявляють бажання проголосувати. Сподіваюся, що це будуть перші і останні подібні вибори в нашій країні, і такого більше не буде повторюватися, що буде мир і спокій", - сказав він.

Політик пообіцяв визнати результати виборів, якщо не буде порушень.

Він визнав, що розраховувати на високий результат Партії регіонів не доводиться, оскільки в Луганській і Донецькій областях явка буде вкрай низькою, а Крим не голосує взагалі.

"Складно оцінювати шанси, якщо базові області для Партії регіонів не голосують... Говорити про гідний результаті для Партії регіонів на цих виборах не доводиться, але ми свій внесок у спокій і в розвиток вносимо", - заявив Добкін.

Джерело відео - 5 канал 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування