ОБСЄ заявляє, що працює в Україні без проблем

Неділя, 25 травня 2014, 18:46

Спостерігачі ОБСЄ констатують відсутність перешкод у їхній роботі в ході виборів президента України.

Про це повідомив представник місії Томаш Раймер, передає Інтерфакс-Україна.

"У нас немає інформації про якісь проблеми та інциденти (зі спостерігачами - ред.)", - сказав Раймер.

Генеральний секретар Парламентської асамблеї ОБСЄ Спенсер Олівер відзначив високий рівень організації та високу активність жителів Дніпропетровська під час голосування на дострокових виборах президента України.

"Голосування у Дніпропетровську проходить спокійно, за участю великої кількості людей. Виборчі дільниці підготовлені добре", - заявив Олівер журналістам у Дніпропетровську.

Він особливо відзначив допомогу Дніпропетровської області в організації виборів в довколишніх районах Донецької області.

За словами Олівера, за 20 років роботи на виборах він ніколи не бачив такого високого рівня організації виборів і допомоги сусідньої області.

На думку генсека, вибори можуть допомогти вирішенню складної ситуації на сході України і припинити кровопролиття.

"Я вражений мужністю людей, які знаходяться в гарячих точках країни і все ж ідуть на вибори. Я сподіваюся, що результати сьогоднішніх виборів дійсно відобразять волю народу", - сказав Олівер.

Раніше повідомлялося, що частина спостерігачів міжнародної місії ОБСЄ залишили східні регіони України у зв'язку з ситуацією з безпекою і не функціонуванням ряду виборчих дільниць у Донецькій і Луганській областях.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування