Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко хоче дострокових виборів Ради і місцевих на Донбасі

Понеділок, 26 травня 2014, 00:31

Кандидат в президенти Петро Порошенко виступає за проведення парламентських виборів цього року, однак після припинення військових дій.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", про це він заявив у своєму виборчому штабі в ніч проти понеділка.

"У парламент знову повертається кнопкодавство, парламент має понести політичну відповідальність за ті події, які відбувалися на Майданів, і за те, що країну перетворили в тоталітарний режим" сказав Порошенко.

"Але спершу потрібно зупинити військові дії і стабілізувати ситуацію на сході. Я впевнений, що саме в цьому є перше завдання нового президента"

При цьому Порошенко висловив переконання в тому, що майбутні парламентські вибори будуть не менш чесними і прозорими, ніж нинішні президентські.

"Але перш за все нам треба захисти людей. Особливо на сході", - Порошенко

Крім того, за повідомленням Інтерфаксу-Україна, Порошенко допускає можливість проведення дострокових виборів на Донбасі.

Жителі Донбасу відчувають проблему відсутності адекватного представництва та захисту їх інтересів при владі, і варіантом її вирішення можуть стати дострокові місцеві вибори, вважає кандидат в президенти Петро Порошенко.

"Хто зараз їх представляє? Не виключаю, що перше, що можна запропонувати жителями Донбасу - це провести вибори", - сказав він в ефірі телеканалу ICTV в неділю ввечері.

Кандидат нагадав, що сьогодні багато місцевих депутатів бояться приїжджати в свій регіон.

Українська правда, Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування