СБУ: Затримані 13 терористів, які хотіли зірвати вибори на Луганщині

Понеділок, 26 травня 2014, 16:30

СБУ затримала у Новоайдарівському районі Луганської області групу терористів з "ЛНР", які намагалися зірвати роботу двох виборчих дільниць.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

У неділю вони увірвалися до дільниць і погрожували розправою членам виборчих комісій.

"У результаті збройного протистояння бойовиків з силами АТО затримано 13 осіб. Серед них - керівник групи В. Марецький, який є активістом так званого донського козацтва, настоятелем одного з місцевих храмів Московського патріархату, а також співробітник Джанкойської прокуратури (самопроголошеної) Б.Саклаков", - повідомили в СБУ. 

Джерело відео: Служба безпеки України

Як відомо, СБУ у неділю також затримала в Запорізькій області вантаж стрілецької зброї та вибухівки, яка призначалась для терористів. Підозрюють, що одним з організаторів незаконного постачання зброї є колишній очільник СБУ Олександр Якименко.

У неділю ЗМІ вже повідомляли про затримання бойовиків, що нападали на виборчі дільниці в Новоайдарському районі. Також повідомлялося, що під час сутичок у селищі Новоайдарівка між силовиками і терористами загинула одна людина.

СБУ зазначили, що, за їх даними, під час затримання, що зупроводжувалося зіткненням, загинули кілька бойовиків, але про жертви серед мирного населення інформації немає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News