Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Майданівці не хочуть розходитися, але готові до переговорів

Вівторок, 27 травня 2014, 11:53

Частина тих, хто облюбував Майдан, не чують Віталія Кличка, який пропонує згортати барикади, і не хочуть розходитися.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Під пекучим майже літнім сонцем, поряд із барикадами памʼяті "Небесної сотні" у самому центрі Києва існує унікальна мікрореспубліка.

Тут є надувний басейн із монетами на згадку, тут перуть речі і навіть є недобудований дивобудиночок, в якому живуть цуценята.

Хтось готує обід, хтось миє посуд, хтось хизується новим врожаєм городини. Чоловіки переконані, що Майдан повинен контролювати нову владу. Тому їхати додому дуже не хочуть, але до переговорів із щойно обраними лідерами готові.

Один з мешканців переконаний, що варто залишити кілька наметів, мовляв, вони б і про загиблих нагадували, і туристів приваблювали б.

Майданівці зізнаються, що на роботу влаштуватися важко. Кияни, котрі підтримували революцію не лише морально, а й матеріально, визнають, що Майдан - місце історичне, але вигляд має непрезентабельний.

Євромайдан розпочався півроку тому із акції протесту кількох сотень людей, котрі зібралися в центрі, щоб висловити свою незгоду щодо відмови від євроінтеграції.

За цей час Майдан незалежності змінився до невпізнаваності. Нині немає єдиної думки, що робити з наметами, барикадами, а головне людьми, що тут оселилися.

Як відомо, згідно з екзит-полами, вибори мера Києва виграв Віталій Кличко. Він заявив, що Майдан виконав свою головну функцію, столиця повинна повертатися до нормального життя.

Кличко ходив переконувати Майдан розійтися. Фото Укрінформ
 Але майданівці, схоже, Кличка не чують.. Фоото Укрінформ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування