Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пишний пропонує Росії відати активи ЦБ за окупацію Брянська і Ростова

Середа, 28 травня 2014, 14:51

Голова правління "Ощадбанку" Андрій Пишний запропонував Центробанку Росії "розплатитись" за окупацію "споконвічно українських територій".

Про це він розповів у своєму блозі на "Українській правді".

Пишний розповів, що отримав листа з Центробанку Росії, в якому повідомлялось про "припинення роботи" українського банку в Криму і пропонувалось "Ощадбанку" передати свої активи та зобов’язання ЦБ РФ.

 

"Це при тому, що російські окупанти разом зі своїми кримськими маріонетками константіновими-аксьоновими-теміргалієвими по-рейдерськи захопили все майно і готівку "Ощадбанку" на півострові, завдавши українському держбанку збитків на близько 9 мільярдів гривень", - обурився Пишний.

На це голова правління українського банку запропонував Росії розрахуватись активами ЦБ за "російську окупацію споконвічно українських територій".

 

"Я пішов за "логікою" окупантів і підписав лист про те, що "Ощадбанк" ухвалив аналогічне за своєю юридичною силою рішення про закриття структурних підрозділів ЦБ Росії в Краснодарському краї, а також у Брянській, Курській, Білгородській та Ростовській областях", - розповів Пишний.

Як відомо, окупаційна влада Криму захопила майно і гроші "Ощадбанку" в Криму.

Сам банк вирішив призупинити свою роботу на півострові до закінчення окупації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування