Губернатор Луганської області просить забрати в Єфремова мандат за тероризм

Середа, 11 червня 2014, 13:42

Губернатор Луганської області Ірина Веригіна заявляє про причетність лідера фракції ПР Олександра Єфремова й інших "регіоналів" до тероризму й наполягає на позбавленні їх мандатів.

Про це вона написала у своєму Facebook у середу.

"Бачила виступ Горохова в парламенті РФ, який закликає Росію до конкретних дій проти України. У президії сидить Єфремов. Прямі докази причетності даних депутатів до тероризму на сході", - підкреслила вона.

"Саме вони дестабілізували ситуацію в Луганській області, саме на їх совісті смерть людей, покалічені долі біженців. Луганщина й так була на 27 місці в Україні у соціально-економічному розвитку, а тепер ці так звані депутати, щоб захистити свої бізнес інтереси, намагаються перетворити Луганську область у гетто", - підкреслила Веригіна.

"Ці відкрито підтримують агресію РФ і тероризм на Луганщині. А інші депутати ПР і комуністи приховано фінансують терористичні групи в Луганську, Сєверодонецьку. Необхідно Верховній Раді позбавити мандатів цих депутатів і залучити до кримінальної відповідальності. Цього вимагають тисячі луганчан. Досить грабувати й знищувати Луганщину!" – заявила Веригіна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування