Командир підрозділу Нацгвардії: Резервісти готові переносити труднощі

Четвер, 12 червня 2014, 15:15

Непорозуміння, які виникають у резервістів, - від недостатньої поінформованості, бажання поспілкуватися із представниками влади та через психологічну напругу від участі в бойових діях.

Про це заявив командир першого батальйону Нацгвардії Олексій Пальваль, якого цитує прес-служба МВС.

За словами командира, хлопці непрофесійні військові, які ніколи не служили в армії. Тому у них "виникають певні хвилювання".

Разом з цим, резервісти першого батальйону ніколи не були обділені як увагою керівництва, так і продовольчим забезпеченням, зазначає прес-служба МВС.

"До нас в зону АТО неодноразово приїжджав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та командуючий Нацгвардією Степан Полторак. І не просто приїжджали, а цікавилися, як ми живемо та чого потребуємо, які у нас проблеми, координували постачання нам продуктів харчування, озброєння тощо. Ніколи ми не відчували себе у чомусь обділеними, - зазначив Пальваль.

Поряд з цим командир батальйону запевнив, що "раз Батьківщиною поставлено завдання – боротися із тероризмом, то воно буде виконано, не дивлячись на відсутність поставок продовольства чи інших благ".

Олексій Пальваль також повідомив, що між резервістами та представниками влади відбувся діалог, під час якого "було заповнено інформаційну паузу".

"Бійцям пояснили, що врегулювання питання отримання ними статусу учасника бойових дій триває та найближчим часом буде вирішено на законодавчому рівні", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування