Пушилін зізнався, що отримує вказівки у Москві

П'ятниця, 13 червня 2014, 13:43

Один із лідерів бойовиків із організації "ДНР" Денис Пушилін заявляє, що в Москві одержав вказівки від російських політиків.

Про це він сказав в ефірі російського державного телеканалу "Росія 24", передає УНІАН.

Він розповів, що отримав вказівки від депутата Державної думи Росії, лідера ЛДПР Володимира Жириновського та "іншими політиками".

"Я їхав з однією метою, зараз трохи змінюється, тому що ситуація бачите, як змінюється. Участь у мітингу... Спочатку наші офіційні представники повідомили за день про мітинг, який тут пройшов 11 червня. Далі я зустрівся з Володимиром Вольфовичем (Жириновським), він дав мені свої вказівки, розповів своє бачення ситуації. З іншими політиками вони дають свої рекомендації", - сказав Пушилін, відповідаючи на запитання про мету поїздки до Москви.

Він заявив, що не планував займатися сепаратизмом на Донбасі і визнав, що не має досвіду керування.

"Так складається, я не політик, я був змушений займатися цим, я не планував цим займатися, повірте. Тому мені потрібна допомога в цьому плані", - сказав Пушилін.

Як відомо, о 22.15 в четвер біля будівлі ДонОДА вибухнув мікроавтобус "Газель", який за інформацією ЗМІ належав лідеру місцевих бойовиків Пушиліну.

У лікарні Донецька померло троє постраждалих у результаті вибуху мікроавтобуса лідера донецьких терористів Дениса Пушиліна.

Самого Пушиліна в автобусі нібито не було.

Напередодні він був Москві. 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування