Через терористів частина Донбаса залишилася без води

Субота, 14 червня 2014, 11:15

Внаслідок пошкодження водогону в районі активних дій збройних формувань у с. Семенівка Слов'янського району (Донецька обл.) без центрального водопостачання залишилися жителі 14 сіл Волновахського району та частково м. Волноваха.

Як повідомили у ДержНС, аварія сталася 11 червня пошкоджено водогін (діаметром 1000 мм) на першому підйомі каналу "Сіверський Донець-Донбас".

"Забезпечення водою населення здійснюється з колодязів та підвозом води комунальними підприємствами. Відновлювальні роботи комунальним підприємством "Компанія "Вода Донбасу" почнуться після завершення активних бойових дій у районі пошкодження водопроводу ", - повідомили у ДержНС.

Раніше спікер АТО Владислав Селезньов повідомив, що члени незаконних збройних формувань пробралися на водонасосну станцію в с. Семенівка, на якій здійснюються ремонтно-відновлювальні роботи для відновлення водопостачання Слов'янська, і обстрілювали блокпости учасників АТО. 

За його інформацією, бойовики створили на станції вогневу точку і вели обстріл блокпостів учасників АТО з 82-мм міномета.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування