Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна може закрити пункти пропуску з РФ - Парубій

Понеділок, 16 червня 2014, 20:33

Влада України розглядає питання про призупинення заходження кораблiв i суден Росiї до портiв на Азовському морi, а також можливiсть призупинення роботи пунктiв пропуску залiзничного й повiтряного сполучення з РФ.

Про це повідомив секретар Ради нацiональної безпеки та оборони України Андрiй Парубiй.

"Обговорювалося питання про заборону заходження плавзасобiв iз Росiї до портiв на Азовському морi", -  заявив він на брифiнгу пiсля засiдання РНБО в понедiлок у Києвi.

Водночас вiн додав, що на засiданнi також розглядалося питання про встановлення тимчасового порядку перетину українсько-росiйського кордону виключно в пунктах пропуску залiзничного та повiтряного сполучення i "передбачити, в разi потреби, призупинення роботи цих пунктiв пропуску".

Парубій також зазначив, що заходи, які проводяться в рамках АТО, дозволяють забезпечити достатню координацію між Збройними силами, Нацгвардією та прикордонниками.

"І обговорюючи це питання, і готуючи експертні довідки президенту України щодо можливості запровадження воєнного стану, очевидно, що такий варіант розглядається, і коли з цього приводу президент ухвалить рішення, очевидно, буде зібрано засідання РНБО, на якому буде це питання обговорюватися", - пояснив секретар РНБО.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування