Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терористи атакували 2 блокпости на Донеччині, 20 силовиків і 11 прикордонників поранені

Вівторок, 17 червня 2014, 08:39

За минулу ніч у зоні антитерористичної операції зафіксовано кілька нападів терористичних груп на сили АТО.

Такі дані групи "Інформаційний спротив" повідомляє Дмитро Тимчук у Facebook.

"Зокрема, біля с. Алексеєвське (Амвросієвський р-н, Донецька обл.) скоєно напад на спільний блокпост прикордонників і сил АТО. У результаті обстрілу з гранатомета здетонували боєприпаси, які зберігалися на блокпосту. Близько десяти силовиків отримали поранення", - пише він.

"Також вчинено напад на блокпост сил АТО на повороті на Червоний Лиман і на Слов'янськ. Силовики відкрили вогонь у відповідь. Втрат серед військовослужбовців немає", - заявляє Тимчук.

Державна прикордонна служба також повідомляє, що "з 02:00 до 02:40 позиції прикордонників та військовослужбовців ЗС України в районі населеного пункту Олексіївка (Донецька область) були обстріляні масивним вогнем з 8 мінометів".

"Вогонь вівся прицільно та корегувався спеціально навченими бойовиками. В епіцентрі обстрілу опинилися найбільш важливі об’єкти табору. Зайнявши кругову оборону, прикордонники спільно з підрозділами ЗС України вступили в бій, після чого бойовики відступили", - повідомляє Прикордонна служба.

"В ході бойового протистояння загалом поранено 31 військовослужбовця, з них 11 прикордонників. Прикордонник з пораненням середньої важкості та військовослужбовець ЗС України з важким пораненням були евакуйовані вертольотом ЗС України", - інформує відомство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування