Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РНБО: Бойовики хочуть від'єднати Слов'янську ТЕЦ від єдиної енергосистеми

Середа, 18 червня 2014, 13:12

Бойовики розібрали залізничні під'їзди до Слов'янська і збираються відокремити Слов'янську ТЕЦ від єдиної енергосистеми України.

Про це в середу на брифінгу заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Чеповий, передає "Інтерфакс-Україна".

"Бойовиками розібрані або заміновані залізничні колії до Слов'янської ТЕС з боку Слов'янськ. Також вони планують зупинити всі технологічні процеси на ТЕС і відокремити її від єдиної енергосистеми України", - сказав Чеповий.

Він також нагадав, що ІАЦ у вівторок вже повідомляв про проблеми з водопостачанням у містах, які знаходяться в зоні АТО.

Крім того, за його словами, на Донбасі поширюються масові випадки примусу місцевого населення до участі в незаконних збройних формуваннях (НЗФ) і використання їх як "живого щита".

"Сепаратисти, у яких є значна кількість особистих карток військовозобов'язаних і призовників, оголосили" примусову мобілізацію ", серед заходів якої навіть відбуваються обходи квартир місцевих жителів", - сказав Чеповий.

"Як повідомляють джерела ІАЦ РНБО, це робиться бойовиками у зв'язку з браком добровольців до лав "регулярної армії Новоросії", - зазначив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...