Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терористи не пішли на перемир'я - в зоні АТО вночі стріляли

Субота, 21 червня 2014, 09:58

Починаючи з 22:00 20 червня терористи здійснили низку нападів на позиції сил антитерористичної операції.

Про це повідомив керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його інформацією, бойовики вели мінометний обстріл у бік Російської Федерації по пунктах пропуску "Ізварине" і "Успенка". Поранення отримали 9 українських прикордонників.

Крім того, з мінометів і 30-мм артилерійської гармати були обстріляні позиції сил АТО біля Краматорського аеродрому та на горі Карачун.

"Наші емісари відзначають дуже високу щільність вогню. Постраждалих з боку української армії немає", - пише Тимчук.

Крім того, бойовики, які прибули на 2 КамАЗах російського виробництва, зробили спробу штурму командного пункту військової частини, дислокованої біля населеного пункту Амвросіївка. Українські військові не постраждали.

Терористи також обстріляли з АГС і мінометів блок-пост сил АТО в районі населеного пункту Рубіжне та в районі Слов'янська. Жертв з нашого боку немає.

"Всі напади терористів були відбиті. Прицільним вогнем знищені вогневі точки бойовиків. Кількість убитих і поранених найманців уточнюється", - підсумував фахівець.

Як відомо, президент України Петро Порошенко оголосив про припинення антитерористичної операції з п'ятниці, 20 червня, і до 27 червня.

За його словами, це робиться для того, щоб терористи могли скласти зброю, а ті, хто цього не зроблять, будуть знищені.

Бойові дії будуть носити тільки характер відповіді, тобто якщо бойовики будуть нападати на наші сили, підкреслив президент.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування