Бойовики напали на шахту Ахметова: викрали авто, забрали гроші

Субота, 21 червня 2014, 15:50

Вранці в суботу невідомі озброєні люди на БТР і вантажівці з символікою ДНР увірвалися на територію ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу.

Про це повідомляє прес-служба ДТЕК.

Погрожуючи зброєю, вони поклали співробітників адмінбудівлі обличчям вниз, вилучили мобільні телефони. У цей момент в шахті перебувало 700 осіб, - йдеться в повідомленні.

Частина представників ДНР увірвалися до адміністративного будинку і, погрожуючи зброєю керівництву шахти, вимагали гроші і транспорт.

Оскільки готівкові кошти на шахті були відсутні, ДНРовци проникли в гараж і на автостоянку.

"У підсумку вилучено майже весь автопарк шахти: 13 КрАЗів для перевезення гірської породи, 5 автомобілів ГАЗ Газель і 4 легкових автомобілі. Також загарбники розкрили два банкомати, що знаходилися на території шахти", - зазначають на підприємстві.

Інша частина збройних ДНРовцев заблокувала дорогу до шахти, через що на роботу не змогла потрапити друга зміна шахтарів, близько 800 осіб.

Люди спробували пройти через кордон озброєних людей, але ДНРовци відкрили стрілянину.

"Шахтарі першої зміни, що знаходилися у момент інциденту під землею, і життя яких в цей момент було в небезпеці - вкрай обурені діями загарбників. Вони збираються провести мітинг проти дій ДНР", - запевнили в прес-службі.

Джерело відео - 5 канал

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування