Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Закупівлі для армії розслідують. Причетних відсторонено від посад

Неділя, 22 червня 2014, 15:57

Щодо процедур із закупівель для потреб армії буде проведено службове розслідування, на час розслідування відповідні посадові особи відсторонені від виконання повноважень.

Відповідне доручення дав прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, повідомляє урядова прес-служба. 

"Службове розслідування доручено провести у найкоротші терміни. До розслідування будуть залучені представники правоохоронних органів та фіскальних служб", - йдеться у  повідомленні. 

"Буде здійснений повний аналіз усіх процедур. Винні будуть покарані відповідно до законодавства України та в найкоротші терміни", - заявили у Кабміні. 

Разом з тим очевидці повідомляють, що бронежилети, які були закуплені Міноборони для потреб військових у зоні АТО, "не тримають  навіть пострілу від пістолета".

Як відомо, раніше в.о. міністра оборони Михайло Коваль заявив, що Антимонопольний комітет блокує процес закупівлі бронежилетів для української армії.

У свою чергу спікер ВР Олександр Турчинов попросив Генпрокурора негайно провести перевірку й посадити за грати того співробітника АМКУ, який блокує закупівлю.

Генпрокуратура відкрила кримінальне провадження за незаконне зупинення закупівлі бронежилетів Антимонопольним комітетом України.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування