В СПУ сварки, Рудьковський очолив партію

Понеділок, 23 червня 2014, 10:49

З'їзд СПУ 21 червня обрав  головою партії Миколу Рудьковського.

Про це повідомляє прес-служба Рудьковського.

"У Києві відбувся З’їзд соціалістів, на якому єдиним головою СПУ обрали М. Рудьковського. В підтримку його кандидатури проголосували 124 з 160 делегатів З’їзду", - сказано в повідомленні. 

Згідно з повідомленням, Мороз офіційно від з суботи не є очільником  СПУ.

Представники ОО "Антикорупційний комітет Майдану" намагалися зірвати проведення З’їзду.

У свою чергу сам Рудьковський зазначив, що "переобрання керівних органів СПУ  відбувалася складно,  тому що ті, хто не хотів проведення цього Зїзду розуміли, що я в будь-якому випадку не дам знищити партію".

Між тим на сайті СПУ секретар політради партії з питань міжнародної політики Наталя Бондар розкритикувала обрання Рудьковського.

"На жаль, досі народ не пробачив СПУ політичних союзів з капіталістичними угрупованнями заради нетривалих вигод і особистих благ, договірних голосувань, пасивності і покірності, бюджетного злодійства і керівників-олігархів. І навіть нинішні дії з законотворчості Миколи Миколайовича Рудьковського, який активізувался одразу після перемоги Майдану, в тому числі і гучне лобіювання інтересів валютних кредиторів, європейські політики назвали б чистої води популізмом", - вважає вона.

Як повідомлялось, напередодні ЗМІ поширили фотокопію листа-звернення Мороза до делегатів з'їзду, в якому багаторічний лідер СПУ просив у разі обрання главою партії Рудьковського "вважати своє звернення заявою про вихід з партії".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування