Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Фірташа визнали Крим російським

Вівторок, 24 червня 2014, 23:16

Публічне акціонерне товариство "Кримський содовий завод" визнав Крим російським.

Згідно з інформацією на офіційному сайті, підприємство змінило юридичну адресу і, відповідно до вказаних даних, знаходиться в "Республіці Крим, Росія".

 

Також на сайті компанії вказано новий поштовий індекс: 296002. Разом з тим, контактні телефони організації залишилися "українськими" - всі вказані з міжнародним телефонним кодом - "+38".

Як повідомив в одному з останніх інтерв'ю керуючий директор Group DF Борис Краснянський, було ухвалене рішення не реєструвати Кримський содовий завод у Києві (у зв'язку з окупацією півострова) і залишити підприємству реєстрацію в анексованому Росією Криму.

Директор Group DF таке рішення пояснює нестабільною ситуацією в Україні: "Що б ви не робили в такій ситуації, ви, по суті, зробите ставку в грі, не знаючи заздалегідь, до чого це призведе", - сказав Борис Краснянський.

Як відомо, Group DF, що володіє Кримським содовим заводом, контролюється українським бізнесменом Дмитром Фірташем, який наразі перебуває під домашнім арештом у Відні.

Призначений Кремлем керівник Криму Сергій Аксьонов минулого місяця закликав Фірташа провести перереєстрацію своїх кримських підприємств у відповідності з російським законодавством, інакше щодо заводів можуть бути застосовані санкції, аж до передачі їх у тимчасове зовнішнє управління.

Українська правда, УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування