Турчинов розповів, як вичищав "Авгієві стайні" у кріслі президента

Четвер, 26 червня 2014, 12:51

Голова Верховної Ради Олександр Турчинов заявив, що робив для України все, що міг, виконуючи обов’язки президента.

"Я робив все що міг, не ховався за чужою спиною. Брав на себе тягар важких рішень в найскладніших ситуаціях. Не намагався робити когось крайнім або йти від відповідальності", - сказав він в інтерв’ю журналу "Новое время", повідомляє прес-служба парламенту.

"Може бути, хтось і міг зробити це краще. Не заперечую", - додав Турчинов.

"Єдине, чого хочу, – це жити в країні, де люди не бояться влади, не бояться вторгнень, терористів, бандитів, а отримують задоволення від того, що можуть просто жити і чесно трудитися у своїй рідній і улюбленій Україні", - сказав він.

Спікер також зазначив, що з перших кроків перебування на посаді він розпорядився зрізати всі паркани навколо Верховної Ради й Адміністрації президента, заборонив перекривати рух під час проїзду вищих посадових осіб, використовувати мигалки і кортежі.

"Не повинно бути парканів і перешкод між владою і народом", - сказав Турчинов.

"Також я доручив з метою поповнення бюджету продати зайве майно, яке не пов'язане з діяльністю президента, – заводи, дачі, палаци. Скасував порожні, нефункціональні укази, які створювали нікому не потрібні установи, структури", - заявив він.

"В останні дні (на посаді в. о. президента) я доручив весь непотрібний указотворчий масив вичистити, як Авгієві стайні. Щоб президенту Порошенку було легше працювати", - наголосив Турчинов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування