Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донбасі бойовики полонили солдата, викрадають людей із квартир – ЗМІ

Субота, 28 червня 2014, 15:27

Прихильники самопроголошеної "ДНР" взяли в полон солдата військової частини, розташованої на території Донецького міжнародного аеропорту.

Про це повідомило джерело в правоохоронних органах, повідомляє "Остров". 

"18 червня командування даної військової частини повідомило про зникнення солдата, водія мінометної батареї 2-го механізованого батальйону. Він був викрадений ДНРовцями разом з автомобілем ГАЗ, який належить в/ч. В авто була велика кількість зброї: автомати, гранати, міни, і навіть прилад управління вогнем ПУО ", - повідомило джерело.

За попередньою інформацією, солдат перед викраденням міг самовільно покинути військову частину. За наявною інформацією, солдат перебуває у заручниках у представників ДНР в Горлівці.

Разом з тим, як повідомляє видання, в Пролетарському районі Донецька 27 червня зі власної квартири було викрадено 2 людей - брат і сестра. 

"Із заявою в міліцію звернулася мати викрадених. Вона розповіла, що в квартиру подзвонили, а коли вона відкрила двері, до приміщення увірвалися 4 людини в масках, у камуфляжній формі і з автоматичною зброєю", - наголошується в повідомленні.

Вони забрали з собою її дорослих сина і дочку і вивезли їх у невідомому напрямку.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування