Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутатів Держдуми РФ посадять в танки і дадуть постріляти

Вівторок, 3 червня 2014, 15:20

У Росії з 3 по 5 червня пройдуть масштабні військовий збори для політиків. Участь у них візьмуть близько 400 осіб.

Про це пише видання "Комерсант".

Протягом трьох днів міністр оборони Росії Сергій Шойгу буде спостерігати за тим , як члени парламенту і співробітники Центрвиборчкому займаються бойовою і політичною підготовкою.

Навчання складаються з трьох частин, в перший день офіцери запасу прослухають лекції, присвячені глобальній безпеці, стратегії і сутності війни. Потім учасники зборів здаватимуть фізичні нормативи на швидкість, силу і витривалість.

На третій день політики займуться стрільбою на полігоні, а також керуватимуть військовою технікою.

На полігонах політикам доведеться стріляти з різної зброї, у тому числі часів Другої світової війни: кулеметів "Максим" і гвинтівок Мосіна. На танкодромі парламентаріїв і чиновників чекатимуть Т-90 , БМП і БТР.

Захід пройде на трьох майданчиках: у Військовій академії Генштабу, в Центральному спортивному клубі армії і на полігоні "Алабіно".

Бойову підготовку на зборах продемонструють полковники запасу Геннадій Зюганов і Володимир Жириновський, а також ще 102 депутата Держдуми.

За словами організаторів, ті, хто виконає завдання успішно, отримають підвищення у військовому званні. Про це повідомив заступник голови комітету Держдуми з оборони Франц Клінцевич.

"Будуть проходити справжні збори. Насамперед, це шанобливе ставлення до силовому відомству. Патріотичний елемент, безумовно. Це було і було досить формально. Сьогодні до цих зборів виявив великий інтерес міністр оборони. Хто не здасть нормативи, той не отримає військове звання", - заявив Клінцевіч.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування