Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДПСУ: Авіація РФ демонстративно літає вздовж кордону з Україною

Понеділок, 30 червня 2014, 19:56

Військова авіація Росії здійснює демонстративні польоти вздовж українського кордону.

Про це йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

"Прикордонні підрозділи продовжують здійснювати охорону державного кордону України в умовах ускладнення соціально-політичної обстановки у південно-східних областях України. Відмічаються систематичні порушення незаконно утвореними збройними формуваннями режиму припинення вогню в зоні АТО та відбувалися напади терористів на підрозділи ДПСУ", - зазначили у відомстві.

За даними служби, в Луганській області 29 червня вогнем об’єднаної групи у складі прикордонників та військовослужбовців ЗСУ над табором був збитий безпілотний літальний апарат.

"Військова авіація Росії здійснювала демонстративні польоти вздовж українського кордону. Вертоліт "Мі-8" був помічений неподалік пункту пропуску "Маринівка" (Донецька область)", - повідомили у ДПСУ.

Також, за даними відомства, продовжується невиконанням прикордонною службою ФСБ РФ угод в частині припинення пропуску осіб та вантажів у тимчасово закритих пунктах пропуску в Луганській та Донецькій областях.

"Станом на 30 червня рішенням уряду України припинено рух в 9 пунктах пропуску, які знаходяться в зоні конфлікту, а саме: міжнародних – 5 (автомобільних – 4, залізничних – 1), місцевих – 4", - нагадали в Держприкордонслужбі. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування